085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Bedrijfsongeval Hoorn

Een werkgever heeft een zorgplicht voor zijn werknemers. Helaas komen er echter nog vele ongevallen op de bedrijfsvloer voor. Er is sprake van een arbeidsongeval als u, door de schuld van een ander, lichamelijk of psychisch letsel oploopt op uw werk. Hulp nodig van een letselschade advocaat in Hoorn? Wij staan u van A tot Z bij. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in, dan staan wij u te woord.

Bedrijfsongeval Hoorn meegemaakt?

Het soort letsel kan variëren van een gebroken been na een ongelukkige val door een misstap van een collega, tot letsel door tekort schietende maatregelen van uw werkgever.Bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval? Naast de lichamelijke consequenties van een ongeluk op het werk, kan het ook zorgen voor een conflict met uw werkgever. Er is dan sprake van diverse strubbelingen, die het voor u misschien wel onmogelijk maken om weer arbeid te verrichten voor uw werkgever. In deze situatie proberen wij de rust te bewaren, zodat er een mogelijkheid blijft bestaan voor verdere samenwerking. Daarom is het raadzaam om deskundige hulp in te schakelen wanneer u een schadeclaim wilt indienen. Letselschade advocaat Laseur staat u hierin in de regio Hoorn graag bij.

Juridische hulp na een bedrijfsongeval

De schade van een arbeidsongeval kunt u verhalen in de vorm van een vergoeding. Als letselschadespecialist in Hoorn staan we u graag bij in dit proces. De schadevergoedingsprocedure kan lang duren en is vaak complex. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook uitstekend bijstaan in dit proces. Neem daarom direct contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging