085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Bedrijfsongeval Hoorn

Een werkgever heeft een zorgplicht voor zijn werknemers. Helaas komen er echter nog vele ongevallen op de bedrijfsvloer voor. Er is sprake van een arbeidsongeval als u, door de schuld van een ander, lichamelijk of psychisch letsel oploopt op uw werk. Hulp nodig van een letselschade advocaat in Hoorn? Wij staan u van A tot Z bij. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in, dan staan wij u te woord.

Bedrijfsongeval Hoorn meegemaakt?

Het soort letsel kan variƫren van een gebroken been na een ongelukkige val door een misstap van een collega, tot letsel door tekort schietende maatregelen van uw werkgever.Bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval? Naast de lichamelijke consequenties van een ongeluk op het werk, kan het ook zorgen voor een conflict met uw werkgever. Er is dan sprake van diverse strubbelingen, die het voor u misschien wel onmogelijk maken om weer arbeid te verrichten voor uw werkgever. In deze situatie proberen wij de rust te bewaren, zodat er een mogelijkheid blijft bestaan voor verdere samenwerking. Daarom is het raadzaam om deskundige hulp in te schakelen wanneer u een schadeclaim wilt indienen. Letselschade advocaat Laseur staat u hierin in de regio Hoorn graag bij.

Juridische hulp na een bedrijfsongeval

De schade van een arbeidsongeval kunt u verhalen in de vorm van een vergoeding. Als letselschadespecialist in Hoorn staan we u graag bij in dit proces. De schadevergoedingsprocedure kan lang duren en is vaak complex. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook uitstekend bijstaan in dit proces. Neem daarom direct contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging