085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Wat te doen bij een dwarslaesie?

Een dwarslaesie is een onderbreking van de zenuwen in de rug, waardoor iemand in meer of mindere mate verlamd raakt. Er zijn verschillende oorzaken waarbij een dwarslaesie kan ontstaan. Voorbeelden van deze oorzaken zijn verkeersongevallen, operaties, sport, bedrijfsongevallen of het vallen van een zekere hoogte. Per jaar komen er 400 tot 500 mensen bij met een dwarslaesie in Nederland. Als u door toedoen van een ander schade heeft opgelopen in de vorm van een dwarslaesie, dan kan onze letselschade advocaat in Hoorn u helpen om deze schade te verhalen.

Kosten bij een dwarslaesie

De kosten die komen kijken bij een dwarslaesie lopen aardig in de papieren. Het verschilt natuurlijk per persoon, maar een (complete) dwarslaesie gaat meestal niet meer over. Dit betekent dat u voor uw hele leven in een rolstoel zou kunnen zitten en dat u daarvan misschien ook immaterieel leed ondervind. Ook immaterieel leed na een dwarslaesie kan vergoed worden. Deze vorm van vergoeding wordt ook wel smartengeld genoemd. Als u materiƫle of immateriƫle schade heeft in Hoorn of in de omgeving van Hoorn, zorgt Letselschade Advocaat Laseur ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging