085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Letselschadespecialist Hoorn

Wij zijn uw letselschadespecialist in Hoorn. Met jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade staan wij u met raad en daad bij. Een persoonlijke aanpak staat centraal bij ons in Hoorn: u bent bij ons geen nummer. Onze letselschade advocaat in Hoorn heeft een grote mate van expertise en ervaring op het gebied van zowel advies als procespraktijk in Hoorn en staat daarom garant voor een professionele aanpak van uw letselzaak. Bel gerust voor meer informatie: 085 - 106 13 42.

Wat doet uw letselschadespecialist in Hoorn?

Wij kunnen u van begin tot eind helpen in uw letselschadezaak. Wij stellen de hoogte van de schadeclaim vast en bepalen de aansprakelijkheid. Vervolgens proberen we met de aansprakelijke partij tot een overeenkomst te komen. In de meeste gevallen lukt dat ook, maar mocht het niet lukken, dan kunnen wij u ook bijstaan in de rechtszaal.

De rol van uw letselschadebureau

Voor een ervaren letselschadebureau kunt u terecht bij Letselschade Advocaat Laseur. Mr. Ivo Laseur is lid van de vereniging Letselschade Advocaten (LSA), Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Ons kantoor is tevens aangesloten bij het 0800 Ongeval netwerk. Wij helpen u van A tot Z bij uw letselschadeclaim.

Letselschadespecialist Hoorn inschakelen?

Heeft u als gevolg van een ongeval, een medische misser of een andere oorzaak letselschade in Hoorn of in de omgeving van Hoorn en bent u op zoek naar een ervaren letselschade expert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen 085 - 106 13 42, maar u kunt ook ons contactformulier

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging