085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Verkeersongeval in Hoorn?

Een verkeersongeval is een ingrijpende gebeurtenis. Als u dan ook nog kampt met fysieke gevolgen na een ongeval, dan heeft dat een nog grotere impact. Letselschade na een verkeersongeval waarbij een ander aansprakelijk kan worden gesteld, kan gelukkig vergoed worden. Als u extra medische kosten heeft gemaakt, een hulp in huis hebt moeten nemen of extra reiskosten hebt gemaakt, dan zorgt uw letselschade advocaat in Hoorn dat u dit vergoed krijgt.

Bel gerust indien u vragen heeft: 085 - 106 13 42 of vul ons contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Over Letselschade Advocaat Laseur

Bij Letselschade Advocaat Laseur krijgt u niet alleen de beste juridische hulp, u krijgt ook advies over hoe u uw leven weer opnieuw op kunt pakken. Wij kijken naar uw hele situatie en hoe wij die het beste kunnen verbeteren. Uiteraard gaat het om een passende vergoeding voor de schade die u heeft geleden. Door onze persoonlijke aanpak halen wij altijd het beste uit de zaak. Op die manier kunnen wij u ten slotte het beste vertegenwoordigen.

Uw leven weer oppakken na een aanrijding

Als u een ongeval heeft gehad in het verkeer of tijdens uw werk in Hoorn of in de omgeving van Hoorn, helpen wij u graag om uw leven weer op te pakken. Doordat wij de zorgen over de aansprakelijkheid en de vergoeding op ons nemen, kunt u zich bezig houden met het herstel. U kunt bij ons terecht voor steun, en niet alleen juridische steun. Een verkeersongeval zorgt ervoor dat alles er (even) anders uit komt te zien. Letselschade Advocaat Laseur zorgt ervoor dat u uw leven snel weer op de rails krijgt! Zoekt u een specialist op het gebied van letselschade in Hoorn of in de nabije omgeving van Hoorn? U kunt ons gratis en vrijblijvend bellen voor meer informatie.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging