085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Letselschade whiplash na ongeval in Hoorn?

U kijkt vast niet op van nekpijn na een aanrijding. Als u een tijdje na een verkeersongeval ook last krijgt van andere klachten, zoals slapeloosheid, concentratieproblemen en stemmingswisselingen, dan komt dat misschien wel onverwacht. Deze symptomen zijn kenmerkend voor een type nekletsel dat ook wel een whiplash wordt genoemd. Lees hieronder alles over wat een whiplash is en hoe een schadevergoeding whiplash werkt. Onze letselschade advocaat in Hoorn helpt u hier graag bij. Bel gerust 085 - 106 13 42.

Wat is een whiplash?

Het woord, dat vertaald kan worden als ‘zweepslag’, refereert naar de klap die de nek te verduren krijg bij een aanrijding. Een whiplash komt veel voor na een aanrijding van achteren, ook wel kop-staartbotsing genoemd. Het is een complex lichamelijk letsel, omdat het zich zowel fysiek als psychisch uit en pas na een tijdje optreedt. Het juridische traject rondom dit letsel verloopt dan ook soms moeizaam.

Schadevergoeding whiplash claimen

Als een andere partij aansprakelijk kan worden gesteld voor uw letselschade, dan is het belangrijk in actie te komen. U kunt een letselschadevergoeding krijgen. Vooral bij een whiplash, waar veel medische kosten bij kunnen komen kijken, is het verstandig om stappen te ondernemen. Letselschade Advocaat Laseur bezit over een netwerk van specialisten die u gezamenlijk bijstaan bij het claimen van een schadevergoeding. Twijfel niet en win advies in. Wij komen graag bij u langs om uw situatie met u te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 106 13 42. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging