085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Letselschade whiplash na ongeval in Hoorn?

U kijkt vast niet op van nekpijn na een aanrijding. Als u een tijdje na een verkeersongeval ook last krijgt van andere klachten, zoals slapeloosheid, concentratieproblemen en stemmingswisselingen, dan komt dat misschien wel onverwacht. Deze symptomen zijn kenmerkend voor een type nekletsel dat ook wel een whiplash wordt genoemd. Lees hieronder alles over wat een whiplash is en hoe een schadevergoeding whiplash werkt. Onze letselschade advocaat in Hoorn helpt u hier graag bij. Bel gerust 085 - 106 13 42.

Wat is een whiplash?

Het woord, dat vertaald kan worden als ‘zweepslag’, refereert naar de klap die de nek te verduren krijg bij een aanrijding. Een whiplash komt veel voor na een aanrijding van achteren, ook wel kop-staartbotsing genoemd. Het is een complex lichamelijk letsel, omdat het zich zowel fysiek als psychisch uit en pas na een tijdje optreedt. Het juridische traject rondom dit letsel verloopt dan ook soms moeizaam.

Schadevergoeding whiplash claimen

Als een andere partij aansprakelijk kan worden gesteld voor uw letselschade, dan is het belangrijk in actie te komen. U kunt een letselschadevergoeding krijgen. Vooral bij een whiplash, waar veel medische kosten bij kunnen komen kijken, is het verstandig om stappen te ondernemen. Letselschade Advocaat Laseur bezit over een netwerk van specialisten die u gezamenlijk bijstaan bij het claimen van een schadevergoeding. Twijfel niet en win advies in. Wij komen graag bij u langs om uw situatie met u te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 106 13 42. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging