085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Recht op smartengeld na ongeval in Hoorn?

In sommige gevallen is het mogelijk om naast een vergoeding voor fysiek letsel, ook een vergoeding te krijgen voor psychisch letsel. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een trauma heeft opgelopen, blijvende littekens heeft of blijvend letsel waardoor u bepaalde hobby’s niet meer kunt beoefenen. Deze vergoeding wordt ook wel smartengeld genoemd. Bel gerust onze letselschade advocaat in Hoorn indien u hulp nodig heeft.

Hoogte van smartengeld

Hoewel het dan om immateriële schade gaat en vaak niet direct aan het slachtoffer is te zien, kan dit wel grote impact op uw leven hebben. Of u recht heeft op smartengeld en wat de hoogte van het bedrag zou zijn is afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn onder andere:

  •  De aard en ernst van het letsel
  •  De intensiteit en duur van de behandeling
  •  In hoeverre het letsel blijvend is
  •  De mate waarin u arbeidsongeschikt bent geworden
  •  De gederfde levensvreugd

Daarom is het verstandig om Letselschade Advocaat Laseur in te schakelen, zodat wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van de morele schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hulp bij vergoeding psychische schade

Wij zijn uw specialist op het gebied van smartengeld claimen in Hoorn en omstreken. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen samen met u kijken wat uw rechten en mogelijkheden zijn op het verkrijgen van een vergoeding. Neem daarom contact met ons op voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging