085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval bepalen in Hoorn

Na een bedrijfsongeval moet de aansprakelijkheid bedrijfsongeval vastgesteld worden. Bent u gevallen op uw werk en heeft u daar letsel aan overgehouden? Of heeft u een ongeluk gehad met een machine waar u mee werkt? Om de kosten voor de schade die is geleden vergoed te krijgen, moet er een aansprakelijke partij aangewezen worden. Een letselschade advocaat in Hoorn kan u hierbij helpen.

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor ongevallen die tijdens werktijd plaatsvinden. De werkgever is immers verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer. Deze verantwoordelijkheid gaat ver. Het bedrijf moet rekening houden met alle mogelijke gevaren. Zo moet er bijvoorbeeld op toegezien worden dat de geldende veiligheidsvoorschriften worden nageleefd door de werknemers.

Aansprakelijkheid werkgever

In andere gevallen is de aansprakelijkheid bedrijfsongeval lastiger te bepalen. Als de werknemer zelf onvoorzichtig was, kan de werkgever dan ook aansprakelijk worden gesteld? Na een bedrijfsongeval heeft de werkgever een bewijslast. Kan het bedrijf bewijzen dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn genomen en dat ze het ongeval niet hadden kunnen voorkomen? Dan zijn zij niet aansprakelijk. Veel situaties zijn complex en vallen in een grijs gebied.

Werkgever aansprakelijk stellen voor schade

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt, is het goed om een letselschade advocaat in te schakelen. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? In Hoorn en in de omgeving van Hoorn biedt Letselschade Advocaat Laseur u perspectief. Wij hebben veel ervaring met letselschadezaken na een bedrijfsongeval en staan u graag bij.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging