085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Letselschade door een medische fout in Hoorn of omgeving?

In het ziekenhuis zijn artsen en specialisten de hele dag bezig om mensen te helpen en beter te maken. Het kan echter ook wel eens voorkomen dat ze een fout maken. In het geval van een dergelijke medische fout kan het ziekenhuis aansprakelijk worden gesteld en kan onze letselschade advocaat in Hoorn er samen met u voor zorgen dat u de materiële en eventuele immateriële schade vergoed krijgt. Door onze jarenlange ervaring in het onderhandelen met de verzekeraars van ziekenhuizen in Hoorn en in de omgeving van Hoorn kunnen wij u hier professioneel en adequaat mee helpen.

Letselschade advocaat medische fout inschakelen?

Na een medische fout kan het zijn dat u blijvend letsel oploopt. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding en mogelijk smartengeld. Voordat u een vergoeding voor de medische fout kan krijgen is er een lange weg te gaan met verschillende specialisten en adviseurs. Voor een medische fout geldt niet alleen dat er iets fout gedaan moet zijn maar de medische fout moet ook nog eens bewezen kunnen worden. Wij bieden u een medisch advocaat die u kan helpen om dit proces te versnellen en ervoor te zorgen dat het tot een goed resultaat komt. Heeft u letselschade in Hoorn opgelopen door een medische misser? Schakel dan een professionele advocaat in van Letselschade Advocaat Laseur.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging