085 - 106 13 42

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Schadevergoeding aanvragen in Hoorn

Bent u buiten uw schuld bij een ongeval op het werk of in het verkeer betrokken geraakt? Of heeft uw arts een medische fout gemaakt? Heeft u hierdoor letsel opgelopen? Dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. Dit houdt in dat u gemaakte kosten die betrekking hebben op het letsel kunt verhalen op de aansprakelijke partij. Heeft u hier hulp bij nodig, dan kan onze letselschade advocaat in Hoorn u hierbij helpen.

Materiele en immateriële schade

Schade wordt onderscheiden in materiële en immateriële schade. Onder materiële schade worden alle directe kosten ten gevolge van het ongeval verstaan, zoals ziekenhuiskosten, reiskosten of gemist inkomen. Onder immateriële schade wordt psychische en emotionele schade verstaan. Om welke schade het ook gaat, Letselschade Advocaat Laseur is u in Hoorn graag van dienst.

Juridische hulp bij schadeclaim indienen

Het is verstandig om een ervaren specialist in te schakelen om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. U kunt dit in de omgeving van Hoorn dan ook het beste overlaten aan onze gespecialiseerde advocaat. Indien mogelijk proberen wij er eerst met de aansprakelijke partij zelf uit te komen. Als dit niet lukt, zal de schadeclaim in de rechtbank behandeld worden. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 13 42. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

[faq]

Hoofdvestiging