072 - 879 60 13

Letselschade advocaat nodig in Hoorn?

Schadevergoeding aanvragen in Hoorn

Bent u buiten uw schuld bij een ongeval op het werk of in het verkeer betrokken geraakt? Of heeft uw arts een medische fout gemaakt? Heeft u hierdoor letsel opgelopen? Dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. Dit houdt in dat u gemaakte kosten die betrekking hebben op het letsel kunt verhalen op de aansprakelijke partij. Heeft u hier hulp bij nodig, dan kan onze letselschade advocaat in Hoorn u hierbij helpen.

Materiele en immateriële schade

Schade wordt onderscheiden in materiële en immateriële schade. Onder materiële schade worden alle directe kosten ten gevolge van het ongeval verstaan, zoals ziekenhuiskosten, reiskosten of gemist inkomen. Onder immateriële schade wordt psychische en emotionele schade verstaan. Om welke schade het ook gaat, Letselschade Advocaat Laseur is u in Hoorn graag van dienst.

Juridische hulp bij schadeclaim indienen

Het is verstandig om een ervaren specialist in te schakelen om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. U kunt dit in de omgeving van Hoorn dan ook het beste overlaten aan onze gespecialiseerde advocaat. Indien mogelijk proberen wij er eerst met de aansprakelijke partij zelf uit te komen. Als dit niet lukt, zal de schadeclaim in de rechtbank behandeld worden. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 072 - 879 60 13. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Wij komen graag bij u langs
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • U als slachtoffer staat centraal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en Den Helder.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?
Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging